KGG biedt naast financiële ook logistieke steun aan projecten met lokale impact in de regio groot-Gent. Hiertoe organiseren we een aantal activiteiten waarvan we de opbrengst integraal schenken aan een of meerdere sociale doelen.

KGG is een lokale afdeling van serviceclub Kiwanis International

Activiteiten

Kiwanis Gent Gravensteen organiseert jaarlijks een aantal activiteiten waarvan de opbrengst integraal geschonken wordt aan een of meerdere sociale doelen.

Bike2Art

Comedy Night

Champagne-Actie

Sociale Doelen

School & Ziekzijn Oost-Vlaanderen begeleidt leerlingen uit het basis- en het secundair onderwijs die langdurig niet naar school kunnen wegens ziekte, ongeval of revalidatie.

Een dienstenverleningscentrum voor kinderen met matig tot diep verstandelijke beperkingen.

ondersteunt volwassenen met een beperking en vertrekt hierbij van de verwachtingen, vragen en dromen van zijn cliënten.

verschillende vormen van begeleiding voor en ondersteuning van personen met een motorische handicap.

Contacteer Ons

Wenst u meer informatie over onze sociale acties en onze activiteiten, of wenst u meer te weten over Kiwanis of club Kiwanis Gent Gravensteen in het bijzonder ?